Valrhona Caramelia – Mælkechokolade med karamel-knas

 

Valrhona Caramelia – En skøn mælkeschokolade med karamel og knas

Caramelia karamel knas valrhona

Valrhona inclusion bars : Lait Caramelia 36 % milk chocolate with crunchy pearls

Den fyldige og cremede mælkechokolade og de knasende perler af karamel udgør en smuk forening, som vil gøre de fleste bløde i knæene og henlede tankerne på en dejlig aften, hvor man som barn fik lov at være længe oppe fordi der var gæster og havde fået en skål med den lækreste mælkechokolader og måske endda lidt vanilje is.

Chokoladen har perfekt balance

Med sine næsten hundrede år på bagen, ved Valrhona hvad de laver, og de sætter en ære i det gode håndværk. Det vidner denne chokolade om. Det er, som udgangspunkt nok (her gætter jeg, da jeg ikke har den tekniske formåen til selv at lave chokolade, desværre!) sværest at beskæftige sig med de mørke chokolader, og de særlige kakaosorter som hver især har deres særegne karakter, som kræver særlig behandling for at få den helt rigtige smag og dens karakter frem i chokoladen. Men det kræver altså også sin håndværker at lave en vidunderlig mælkechokolade, som ikke ‘bare’ er sød og mild, men som også har lidt kant, en lækker tekstur og samspil mellem flere smage.
Det kan denne chokolade, og så kan den vække glæde i hele familien.

Vi er vilde med chokoladen

De små knasende stykker er helt perfekt i den nuancerede og velsmagende mælkechokolade. Karamellen kommer snigende og giver en dejlig afbalanceret smag, sammen med det søde.
Du kan købe den ved Søberg Chokolade. Et fund til kun 49,- for 85 g.
Valrhona caramelia
Uhmm chokoladen er lækker

 

Seneste indlæg

Seneste kommentarer

  Arkiver

  Kategorier

  Meta

  Jesper Skrevet af:

  Vær den første til at kommentere på indlægget

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *