Smag på chokolade: Løgismose Mørk Chokolade 61 % Med Karamelliserede Kakaobønner

Chokoladesmagning har igen smagt på chokolade. Og dette er et spændende stykke chokolade, så det skal smages! Denne gang er det et stykke mørk chokolade fra Løgismose, med 61 % kakao og karamelliserede kakaobønner. Ifølge Løgismose er det med fyldig, aromatisk og karakterfuld smag.

Selve indpakningen er lidt småkedelig. Men ok, det er ikke det som det kommer an på. På forsiden kan man se det er økologisk- og Fair Trade Ecocert-certificeret. På bagsiden kan man læse at kakaoen kommer fra Ecuador, Sáo Tomé & Principe og Den Dominikanske Republik. Det er spændende steder og bør være steder, hvor produktionen sker under ordentlige forhold.

Chokoladen holder til dels hvad den lover. Sådan da. Den har en fyldig smag og i starten også i meget aromatisk. Der er en fin chokoladesmag, der lidt noter af bær og skov. Men de karamelliserede kakaonibs, står ikke godt til den mørke chokolade. Der er for lidt kontrast og smagene flyder hurtigt sammen. Der mangler lidt karamel efter vores smag, der lige havde givet lidt mere tilpas sødme, sammen med den gennemtrængende kakao fra nibsene. Dette er ikke en chokolade for alle, men er du til meget og dyb mørk kakaosmag, vil du helt sikkert synes om den.

Samlet vurdering er 5/10. Smagen bliver hurtigt for mørk og ens i munden. Det er ikke et stykke man lige kører ned til en fredagsfilm, men måske et lille stykke ville stå godt til en kop mørk Kaffe.

Er du interesseret i at lære mere om Chokolade? Og få en smagsoplevelse?

Så book en Chokoladesmagning Her

Seneste indlæg

Seneste kommentarer

  Arkiver

  Kategorier

  Meta

  Jesper Skrevet af:

  Vær den første til at kommentere på indlægget

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *