Firmagaver med Chokolade

Copy of Original Beans Minibars22

Firmagaver med chokolade

Mangler I en gave til en samarbejdspartner, kunde eller medarbejder? Så giv en gave med chokolade. Men ikke bare chokolade, der findes i størstedelen af den danske detailhandel. Få chokolade hvor kvalitet, smag, oplevelse, håndværk og værdier, er helt centralt. Ved Søberg Chokolade laves chokoladegaver, til ethvert behov. Uanset om du vil have uovertruffen smag, nogle af verdens bedste chokolader, en bæredygtig profil, dansk håndværk i verdensklasse eller en gave der byder på spændende og eksotiske smagsoplevelse, kan vi lave jeres firmagaver, lige som I ønsker. Www.Chokoladesmagning.dk og www.Soebergchokolade.dk kan måske give lidt inspiration til dine chokoladegaver!?

Kontakt Søberg Chokolade på telefon 60247280 eller mail kontakt@soebergchokolade.dk og lad os hjælpe jer med en løsning, der dækker lige præcis Jeres behov.

Gavekurve med chokolade

Har du brug for en gavekurv med lækkerier og chokolade, kan vi lave en med et udvalg efter dine ønsker, om du ønsker bestemte mærker, bæredygtige og økologiske produkter eller en gavekurv der oser af kvalitet, så kan vi hjælpe. Vi kan også sammensætte et lækkert udvalg efter hvad der er hot lige for tiden. Vi pakker gavekurvene så de også er en fryd for øjet. Gavekurve skal ligne noget der afspejler kvaliteten i indholdet og skal give et godt førstehåndsindtryk. Vi bringer alle gavekurve gratis ud i Aalborg-området.

Medarbejdergaver med chokolade

Hvorfor ikke forkæle dine medarbejdere til påske eller bare fordi de er nogle skønne medarbejdere? Grænsen for hvad du kan give dine medarbejdere skattefrit, tillader som regel lidt mere end blot den årlige julegave. Et lækkert påskeæg eller en dejlig sommerpakke med lækkerier til sommerferien, vil helt sikkert være givet godt ud, med stort plus på medarbejdertilfredsheden.

Firmajulegaver med Chokolade

Lad Søberg Chokolade stå firmajulegaverne. Vi kan lave dem til det beløb du ønsker, med eller uden alkohol, udelukkende økologiske varer eller med det ypperste indenfor chokolade og lækkerier. Vi har masser af danske specialiteter og et stort udvalg af lækre varer fra nogle af verdens bedste producenter. Vi kan håndtere både små ordrer på få pakker, eller flere hundrede medarbejderjulegaver. Du bestemmer selv om de skal leveres i kasse med juletryk eller blot en helt anden indpakning. Ring og hør om mulighederne på telefon 60247280. Vi laver også gerne en lille flyer og vedlægger, så modtageren kan læse lidt om indholdet. Husk at bestille i så god tid som muligt.

Køber du dine medarbejderjulegaver ved Søberg Chokolade, tilbyder vi også en chokoladesmagning til en fordelagtig pris.

Du kan også skrive til os på mail: Kontakt@soebergchokolade.dk eller Booking@chokoladesmagning.dk

 

Seneste indlæg

Seneste kommentarer

  Arkiver

  Kategorier

  Meta

  Jesper Skrevet af:

  Vær den første til at kommentere på indlægget

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *