Chokolade med mandler
Mangler du lige en nem snack eller bare noget lækkert til lørdag aften? Prøv denne lækre chokoladesnack
Du skal bruge:
100 g mandler, gerne økologiske
100 g mørk Chokolade
Jeg vil anbefale en blanding af Beni Wild Harvest og Piura Porcelane
Start med at hælde mandlerne i kogende vand i 1-2 minutter. Tag dem herefter i en sigte og under kold vand. Så er de nemme at smutte
Så kan du begynde at hakke mandlerne. Halvdelen grov-hakkes, den anden halvdel hakkes fint.
Smelt chokoladen, f.eks. i vandbad, til den er blevet flydende. Herefter vendes de hakkede mandler i.
Fordel massen i et tyndt lag på et stykke bagepapir, ca 20 x 10 cm. Fold bagepapiret rundt om chokoladen og læg det i en dåse eller pose. Du kan evt. lægge det i køleskabet. Når chokoladen er blevet fast igen, har du et dejligt stykke chokolade med lækre mandelstykker.
God appetit!
Find flere gode Blogindlæg om chokolade på Søberg Chokolade
Vær den første til at kommentere på indlægget