Chokolade med mandler

Chokolade med mandler

Mangler du lige en nem snack eller bare noget lækkert til lørdag aften? Prøv denne lækre chokoladesnack

Du skal bruge:

100 g mandler, gerne økologiske

100 g mørk Chokolade

Jeg vil anbefale en blanding af Beni Wild Harvest og Piura Porcelane

Start med at hælde mandlerne i kogende vand i 1-2 minutter. Tag dem herefter i en sigte og under kold vand. Så er de nemme at smutte

Så kan du begynde at hakke mandlerne. Halvdelen grov-hakkes, den anden halvdel hakkes fint.

Smelt chokoladen, f.eks. i vandbad, til den er blevet flydende. Herefter vendes de hakkede mandler i.

Fordel massen i et tyndt lag på et stykke bagepapir, ca 20 x 10 cm. Fold bagepapiret rundt om chokoladen og læg det i en dåse eller pose. Du kan evt. lægge det i køleskabet. Når chokoladen er blevet fast igen, har du et dejligt stykke chokolade med lækre mandelstykker.

God appetit!

 

Find flere gode Blogindlæg om chokolade på Søberg Chokolade

Seneste indlæg

Seneste kommentarer

    Arkiver

    Kategorier

    Meta

    Jesper Skrevet af:

    Vær den første til at kommentere på indlægget

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *